Екстравагантни решения за твоя матов маникюр

Матовият лак за нокти продължава да е актуален, но се нуждае от доза свежест.

 
 

Матовият лак е интересна и често предпочитана алтернатива на обикновения. Но как да го направиш да изглежда още по-готин?

Препоръчваме ти да експериментираш с по-сложен дизайн на маникюра или пък да пробваш интересна нова форма на ноктите.


Липсват ти идеи? Надникни в галериите тук! Всички готини примери за маникюр са дело на професионални маникюристи. Но защо да спираш само с разглеждането... Харесай си някоя от маникюристките, гласувай за нея и можеш да спечелиш награди – изкусителни комплекти за маникюр от SNB Professional. Входът за играта „Любим маникюрист на България за 2018-а“ e ⇒ тук!


Есенно докосване със скъпоценни метали

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

Противопоставянето на по-тъмен цвят матов лак с блестящ нюанс металик е всичко друго, но не скучно. Маникюрът на снимката ще изглежда много елегантно през всички сезони, но ти препоръчваме да го изпробваш още с първия полъх на есенния вятър... Красиво, нежно и впечатляващо.

Великолепни преливки

A post shared by NARINA CHAN (@narinanails) on

Понеже още месец ще сме на лятна вълна, не подминавай тези нокти в апетитен динен цвят, които постепенно преливат от тъмно към по-светло и накрая – бяло. Декоративните златисти мидички са хитър акцент за ефект „уау“. Използвай матов лак, разбира се.

Виж и останалите ни предложения за освежаване на матовия маникюр в галерията долу:

Галерия: 15 предложения, заради които ще се лакираш с...

Виж всички снимки