Експериментирай с 5 актуални есенни тенденции

Какво ново добави към гардероба си този сезон?

от

© iStock

Есенните ревюта на 2022 г. ни вдъхновиха и този сезон. Като започнем от възхитителния асортимент от кожени якета и стигнем до топлите жилетки, в които се сгушваме у дома през най-студените дни. Със сигурност не липсваха красиви плетива, идеални за наслояване. Заменихме скини джинсите с по-широки модели, а на мястото на ботите дойдоха макси чизмите. Броят на палтата в гардероба ни се увеличи още повече, въпреки че пак имаме чувството, че нещо ни липсва. Разгледахме отново визиите от подиума и откроихме 5 ефектни тенденции, които да изпробваш. Води се от правилото, че комфортът е на първо място – колкото по-мека и уютна е дрехата, толкова по-добре.

© iStock

Овърсайз блейзъри

Есенните ревюта включваха изобилие от костюми и определено утвърдиха блейзъра като една от топ находките за сезона. Ако до сега по-често залагахме на якета, вече се замисляме и за по-елегантни стайлинг интерпретации, особено за вечерта.

© iStock

Ярки пуловери

Обикновено сме много неутрални стилисти, залагаме на по-семпли цветове и принтове, спираме се най-вече на нюд и черно, но след като опитахме по-смела цветова палитра, просто се влюбихме в наситените нюанси. А и това е най-лесният начин да внесем повече настроение и свежест към есенния ни стайлинг. Предизвикваме те да облечеш днес най-яркия си пуловер.

© iStock

Прозрачни рокли

Трендът с „голата рокля“ тотално завладя червените килими и открои най-смелите знаменитости, които успяха да намерят хармонията между провокацията и елегантността. Със сигурност не бихме пробвали нещо подобно в ежедневието си, но пък защо не на някое парти. А на теб стиска ли ти да опиташ?

© Getty Images

Дълги чорапи

Чорапите до и над коляното се завърнаха още по-кокетни и закачливи. Може да ги носиш с мини поли, с шорти или с къси рокли. Тренд радарите ни ги засякоха, както по улиците на модните столици, така и на подиума, а стайлинг решенията с тях стават все повече. Ще се присъединиш ли и ти към ретро тренда?

© iStock

Гривни

Ако бижутата са твоята страст и разполагаш доста гривни, имаш свободата да ги сложиш всичките. Да, точно така, една не е достатъчна, поне според новите есенни колекции. В сезона на наслояването си позволяваме от всичко по много. Но все пак, ако носиш няколко, може да се лишиш от колието, или поне от обиците. Не искаш да постигнеш обратен ефект.

© iStock
Street style вдъхновение от модните диктаторки в Париж, открий долу в галерията ни:

Галерия: Street style вдъхновение от модните диктаторки в Париж

Виж всички снимки