Екслюбима спасила принц Хари от позор

35-годишният принц Хари едва не развалил най-важния момент в специалния ден на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

  • ► 35-годишният принц Хари едва не развалил най-важния момент в специалния ден на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

  • ► Той имал намерение да направи дързък комплимент на булката, който определено щял да я притесни.

Принц Хари – супер татко! - виж в галерията долу

Галерия: Принц Хари – супер татко!

Виж всички снимки

►►►Изцепките на принц Хари

Херцогът на Съсекс обожава Кейт. Двамата бързо намериха общ език, веднага след като се запознаха. Хари искал да отбележи този факт по време на речта си на сватбата на Кейт и Уилям.

По думите на кралския експерт Кейти Никол внукът на Елизабет II щял да развали всичко, ако не била бившата му приятелка Челси Дейви. Тя го накарала да задраска един ред от речта си, точно тази, с която Хари искал да направи комплимент на Кейт.

„Тя прочете речта и я редактира заедно с принца. Челси го посъветва да махне думите „убийствени крака“ по адрес на Кейт. Това щеше да смути булката и да опозори Хари“, цитира The Sun Никол.

В крайна сметка речта на Хари трогна до сълзи Мидълтън, заявявайки, че отношенията им са образец за него. Принцът вмъкна няколко шеги в трогателната си реч, преправяйки гласа си като на Уилям и наричайки Кейт „Babykins“, с което разсмя гостите, а и младоженците.

►►►Красавиците, които зарязаха принц Хари

Челси Дейви

Хари и Челси бяха заедно около 6 години. Двамата ту се събираха, ту се разделяха. Много хора бяха на мнение, че това е жената за принца. Само че момичето не желаеше да става член на кралското семейство, защото разбираше, че няма да се справи с тази тежка роля.

Внукът на кралицата дори й направи предложение. Той я запозна и с баба си. Но днес между двамата е останало единствено приятелство. Челси обича друг мъж.