Единственият трик за хипер обемни и дълги мигли

Този трик е революция в постигането на неустоим поглед.

 
 

Днес те питаме: колко често си попадала на съвети за нанасяне на спирала в интернет?

10, 20, 50? Ние от Cosmopolitan.bg сме „виновни“ поне за три от резултатите (триковете можеш да видиш тук, тук и тук). Ето защо дори и ние бяхме приятно изненадани от клипа на професионалния гримьор Джорджи Айсдел, която ни научи на нов и изключително успешен похват за нанасяне на спирала.

За разлика от традиционния метод, който жените използват, а именно, да зяпнат с уста като риби на сухо пред огледалото, да наклонят глава назад и да започнат да нанасят туша, Джорджи представя алтернатива – нанасяне при затворено око.

Както виждаш от краткия клип, който гримьорката публикува в Instagram, окото на модела е затворено, четката на спиралата се поставя в основата на миглите и се притиска към тях.

Приканваме те веднага да оставиш всичко, което правиш и да изпробваш техниката. Ще се увериш, че косъмчетата ти ще изглеждат много по-дълги и обемни от обикновено!

Ето как трябва да приложиш техниката на Джорджи, стъпка по стъпка:

1. Дръж главата си изправена и примижи с едното си око. Постави дръжката на спирала върху корените на миглите. Започни да мърдаш четката наляво-надясно около 4-5 пъти.

2. След това, вместо да изтегляш четката нагоре, към върховете на миглите, остави я в корените и се опитай да примигнеш няколко пъти, за да се наслои тушът по естествен начин върху косъмчетата. Те ще поемат повече от продукта, отколкото ако движиш четната отдолу нагоре. Ако е необходимо, повтори още веднъж и движението наляво-надясно.

3. Да възможно е да остане малко туш по клепачите, но резултатът си заслужава – много по-дълги и обемни мигли. Излишната спирала лесно ще изтриеш с клечка за уши, напоена в мицеларна вода.

Повярва ли на тази хитра техника? Тогава нека ти покажем и спирала, която ще допринесе за още по-невероятни резултати – Superfan Mascara на Smashbox!

Миглите ти ще изпъкнат за секунди, ако й се довериш. Тази удължаваща спирала дава на миглите ви супер обем, супер дължина и супер повдигащ ефект, в продължение на 12 часа, за снимки, които изглеждат перфектни от всеки ъгъл.

Професионалистите от Smashbox създадоха този продукт, с който вашите мигли изглеждат плътни без слепване, зацапване или ронене, за перфектния вид, с мигли като ветрило.

Прецизната 360°четка, комбинира меки и твърди косъмчета, като твърдите нанасят достатъчно спирала, а по-меките разресват, стилизират и откроят мигли, които не сте подозирали, че имате. Никоя мигличка няма да остане скрита. Дори и най-малката, в ъгълчето на окото, за която не даже и не подозираш.