Един брак не стига?!

Какво показва нумерологията: Колко пъти може да се омъжиш?

 
 

Какво показва нумерологията: Колко пъти може да се омъжиш?

Изчисли кое е числото на жизнения ти път и ще разбереш ще се омъжиш ли някога (и само веднъж ли ще бъде?) За да направиш това, събери всички числа от датата си на раждане. Например, родена си на 24 февруари 1995 г. - 2+4+0+2+1+9+9+5=32. Продължаваш да събираш: 3+2=5. Числото на твоя жизнен път е 5.

Хороскоп на тайните на различните зодии, виж в галерията долу:

Галерия: Хороскоп на тайните на различните зодии

Виж всички снимки

►►► Нумерологията ти разкрива: имаш ли кармичен дълг

Виж значението на всички числа:

1

Единицата символизира лидерство: такъв човек има голям запас от енергия и може да намери общ език с всеки. Тук са възможни 1 или 2 брака.

2

Момичетата, родени под двойката са чувствителни и дипломатични. Те по правило са моногамни, така че могат да имат един брак за цял живот.

via GIPHY

3

Три е символ на креативност и растеж. Тези момичета не могат да седят неподвижно, те постоянно търсят нещо ново. Нови усещания. Това означава, че те могат да се омъжат повече от три пъти.

4

Момичетата, родени под числото 4, са трудолюбиви, уравновесени и предпазливи. И могат да се омъжват, докато намерят любовта на живота си.

5

За петиците е важно да спрат да се съмняват и да търсят недостатъци в себе си. Само тогава те ще могат да намерят своята сродна душа и да създадат семейство – за цял живот.

6

Момичетата, родени под числото 6 могат да се омъжат два пъти. И вторият, по правило, ще се окаже по-успешен от първия: той ще бъде успеше за коригиране на грешките, които са направени в предишното семейство.

via GIPHY

7

Момичетата, родени под числото 7, обикновено имат силна интуиция, богато и ярко въображение. Те избират партньор за цял живот дълго време, а след това се омъжват и то само веднъж. Завинаги.

8

Осмиците са обсебени от работата и финансовите си успехи. Обикновено този тип момичета избират подходящ партньор за дълго време, но в крайна сметка се омъжват веднъж. Ако нещо не потръгне - може и да имат нова връзка, но тя категорично ще бъде без брак!

9

Те са импулсивни и искат да се омъжат твърде рано, като често правят грешен избор на партньор. Следователно тези бракове не продължават дълго (и не остават единствени!)