Джъстин Тимбърлейк се закани да съди Бритни Спиърс

Тя го плаши, че ще направи още разкрития.

от

Джъстин Тимбърлейк планира да съди Бритни Спиърс за разкритията ѝ за аборта: певицата призна в книгата си с мемоари, че е направила аборт от него на 19-годишна възраст.

© Getty Images

Книгата на Бритни Спиърс предизвика широк обществен отзвук: нейните фенове открито започнаха да критикуват Тимбърлейк. Той беше принуден да затвори коментарите в социалните мрежи и дори отмени няколко участия заради заплахи. Поради това той претърпя загуби, да не говорим за за щетите, които тези признания нанесоха на репутацията му. И сега изпълнителят има намерение да изправи бившата си пред правосъдието.

Самата Бритни Спиърс, според запознати, е доволна, че е проговорила. Освен това тя твърди, че тепърва ще споделя нови разкрития за връзката си с Тимбърлейк във втората част на мемоарите си, които вече е започнала да пише.

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк се срещат три години, от 1999 до 2002 г. В началото на връзката Бритни е на 17 години, а Джъстин – на 18. Раздялата им е много шумна и според него се дължи на изневяра на Бритни Спиърс. Малко след скандала Тимбърлейк записва песента Cry Me a River, във видеото към която се разказва за изневяра на момиче. Самата Бритни Спиърс каза, че Тимбърлейк е инициаторът на раздялата и я е напуснал, изпращайки ѝ SMS.

Тимбърлейк вече е женен за актрисата Джесика Бийл. Според вътрешни хора скандалът около мемоарите на Бритни Спиърс се е отразил и на връзката им: актрисата е наранена, че съпругът ѝ не ѝ казал за аборта на Бритни Спиърс.

Миналата седмица обаче, въпреки тези слухове, Тимбърлейк се появи със съпругата си на премиерата на анимационния филм Trolls: The Band is All Together. Както отбелязаха журналистите, двойката изглежда изключително щастлива.

Бритни Спиърс има нова връзка

Вижте повече

Бритни Спиърс има нова връзка

През лятото стана известно, че Бритни Спиърс се развежда със съпруга си Сам Асгари година след брака им. Звездата продължава да търси единствения...