Джони Деп пред сделка за 300 милиона долара

Изглежда скоро отново ще можем да гледаме Джони Деп на екрана. Но само ако прости на компаниите, обърнали му гръб в трудния за него период.

Западните таблоиди пишат, че Disney са направили предложение на актьора да се върне в "Карибски пирати" и да сключи сделка за 300 милиона долара. Звездата вече води преговори.

Този див, див Джони!
Според запознати студията има голям интерес да поднови отношенията си с Джони. „Представители на компанията се свързали с актьора преди процеса срещу Амбър Хърд и го попитали дали би искал да се върне за още един или два филма за пирати“, съобщават източници пред Daily Mail. Джони Деп преговаря за ролята на Джак Спароу в „Карибски пирати“ 6 и спин-оф сериал на Disney Plus за младостта на капитана на Черната перла.

Източници споделят още, че продуцентите вече са подготвили чернова версия на новата част на „Карибски пирати“ и се надяват Джони да може да им прости и да изиграе ролята на култовия персонаж.

Припомняме, че след шумния скандал, свързан с обвиненията на Деп в домашно насилие, много компании, включително Disney, обърнаха гръб на актьора.

Галерия: 8 известни жени, с които Джони Деп е...

Виж всички снимки