Джесика Частейн и невероятната ѝ червена рокля на Zuhair Murad

Елегантна репетиция преди предстоящите „Оскари“

от

© Getty Images

Джесика Частейн направи малка репетиция преди предстоящите „Оскари“. Много холивудски знаменитости пристигнаха в Лос Анджелис, специално за 13-те Governors Awards. Отличията се раздават отново от Академията за филмово изкуство и наука, която стои и зад организацията на прочутите „Оскари“.

Нямаше как да не забележим великолепната червена рокля на Джесика, с която успя да се открои и да привлече всички погледи на бляскавото събитие. 45-годишната актриса позира пред обективите на фотографите и доказа за пореден път, че няма нищо по-красиво от една дълга рокля в червено. Моделът беше на Zuhair Murad, покрит с мъниста и пайети, с дълбоко деколте и голи рамене.

© Getty Images

Джесика реши да не прибавя никакви аксесоари към тоалета си, а и не беше нужно. Роклята, сама по себе си, беше възхитителна и не се нуждаеше от нищо повече.

15 култови червени рокли в историята на модата

Вижте повече

15 култови червени рокли в историята на модата

Тези звездни рокли ще останат завинаги в историята на модата!

Тази година Бордът гласува за Даян Уорън, Питър Уиър и Южан Палси да получат почетни „Оскари“, а Майкъл Дж. Фокс е тазгодишният носител на хуманитарната награда „Джийн Хершолт“ - тя се дава на хора с „изключителен принос към хуманитарни каузи“. Той стартира фондацията си през 2000 г. и събра около 1,5 милиарда долара за финансиране на изследвания за болестта на Паркинсон.

Най-добре облечените звезди на American Music Awards 2022, виж долу в галерията:

Галерия: Най-добре облечените звезди на American Music Awards 2022

Виж всички снимки