Дженифър Лопес: Раздялата с Алекс беше сложна (и необходима!)

Дженифър Лопес разказа нови подробности за раздялата си с Алекс Родригес и защо се е омъжила за Бен Афлек.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Джей Ло направи нови разкрития за личния си живот.

В интервю за британския Vogue 53-годишната певица, актриса и бизнесдама Дженифър Лопес повдигна завесата на личния си живот. Поп дивата не само украси корицата на декемврийския брой на изданието, но и разказа защо така и не успя да създаде семейство с известния американски бейзболист Алекс Родригес и как толкова бързо реши да се превърне в Дженифър Лин Афлек.

„Не знаех, а и не разбирах какво означава да се грижиш за себе си, да не поставяш чувствата и интересите на някой друг над своите... В един момент се превръщаш в играчка за хората и смяташ, че е редно да се поставяш винаги на второ място. Но не е така! Тези нагласи се превръщат в стабилни модели на поведение, с които живеем дълго време, докато в един момент осъзнаем, че това е в наша вреда. Защо не съм доволна? В крайна сметка разбрах, че е време да се променя“, така Дженифър коментира раздялата си с Родригес.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Лопес винаги е ценяла връзката си с Афлек. Малко след като се раздели с Алекс и прекрати годежа си в началото на 2021 г., тя започна да излиза с Бен. Папараците следяха внимателно всяка стъпка на влюбените, подклаждайки интереса към срещата на бившите любовници. „Опитахме се да не афишираме връзката си, но в същото време никога не съм отричала факта, че съм щастлива във връзката си с Бен. Винаги съм чувствала, че това е истинската любов. Близките ми знаят, че той беше много специален човек в живота ми. Когато се събрахме отново, тези чувства станаха по-силни“, казва Джей Ло.

Галерия: Стилните визии на Дженифър Лопес

Виж всички снимки