Дженифър Лопес подготвила собствени клетви за сватбата

Пасторът от параклиса, в който си казаха „да“ звездите, разкри подробности около сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Лас Вегас.

© Getty Images

Вече не е тайна за никого, че Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в Лас Вегас, но вече няколко дни, след като новината гръмна, не спират да излизат нови подробности около това събитие.

Райън Улф, пасторът на сватбения параклис, известен като A Little White Wedding Chapel, разказва през кореспондент на People детайли от събитието. Именно той е повел сватбената церемония на звездите в събота.

© Getty Images
Той каза, че Дженифър и Бен са подготвили своите малки обети за сватбата: „Това бяха страхотни думи. Много емоционален момент, който показа колко много се обичат двамата.“

Както се оказа, за самия пастор церемонията на звездната двойка е била изненада. Същата вечер той нямал записани повече сватби и бил на път да затвори параклиса, когато изведнъж на прага се появили известните личности:

Приключвахме работа, когато те дойдоха. Казахме си: „Ами, хайде още една сватба“. Разбира се, знам коя е Дженифър Лопес, но не всеки ден Бен Афлек и Дженифър Лопес се появяват на прага ти. Лицата им ми се сториха познати, но отначало не ги познах, точно защото не очаквах да ги видя тук.“

Честито! Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха

Вижте повече

Честито! Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха

Любовта възтържествува. Честито!

Улф казва, че едва когато булката и младоженецът са облекли сватбените си дрехи, той осъзна кой е пред него и се опитва да не се вълнува, но това, разбира се, е трудно.

Според пастора с Дженифър и Бен са пристигнали с две от децата си – 14-годишната дъщеря на Лопес Еми и едно от децата на Афлек (Улф не уточнява кое точно). Именно те бяха свидетелите на сватбата, въпреки че това обикновено е разрешено само за тези, които са навършили 18 години.
„В края на церемонията децата им бяха много весели, личеше си, че са много близки, че са в прекрасни отношения. И двамата изглеждаха наистина щастливи“, разказва Улф.
Децата снимала сватбата с телефоните си, пасторът разкрива, че не е имало професионални фотографи и видеооператори.

„Не казвам, че церемонията беше дълга, но тя отне повече време от обичайното за сватби в нашия параклис. Разбира се, след нея те направиха много снимки на телефоните си – в параклиса, в розовия кадилак на Елвис. Всичко им хареса, казаха, че са много доволни“, дава още подробности Улф.

Самата Дженифър сподели първите кадри от церемонията малко след сватбата. За събитието тя смени две рокли. Според източници, близки до двойката, съвсем скоро е планирано голямо парти за приятели и роднини.

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки