Дженифър Лопес комбинира всичките си любими зимни модни находки в една визия

Дали някои от тях съвпадат с твоите топ придобивки за зима 2023?

от

© Getty Images

Би било доста лесно да се облечеш като Дженифър Лопес, разглеждайки стайлинг визиите й, заснети от папараци. Суперзвездата има изключителен стил, достоен за дива. През годините тя продължава да носи няколко специфични модни находки.

Певицата беше забелязана в Лос Анджелис, облечена с всичките си любими придобивки, комбинирани в приказно уютен тоалет. Тя заложи на гигантско палто от изкуствена кожа, с което сме я виждали и през изминалите години. Към него добави черен пуловер и джинси, както и емблематичните си ботуши Timberland - масивните обувки, с които беше след заснемането на музикалния видеоклип на „Jenny From The Block“.

Дженифър Лопес в зелени бикини с принт на банкноти на Жан-Пол Готие

© Instagram

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж долу в галерията:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

И Джей Ло се присъедини към уестърн момичетата

В ръката си държеше бяла, покрита с кристали бутилка за вода. Както вероятно знаеш, Лопес винаги хидратира тялото си със стил, не веднъж сме я виждали с различни бляскави чаши, които допълват стайлинга й като аксесоар. Това не означава, че е забравила чантата си. За да завърши външния си вид, певицата избра бяла чанта с къси дръжки и слънчеви очила – също нейни любимци

Нима идилията е разрушена?

Вижте повече

Нима идилията е разрушена?

Неприятна сценка между Лопес и Афлек беше заснета на церемонията по връчването на „Грами“.