Дженифър Лопес издава албум за първи път от 9 години

И го представи по много як начин.

от

© Getty Images

Дженифър Лопес обяви предстоящото издаване на новия си албум, първият от девет години насам. Той се казва This Is Me… Now, по аналогия с друг албум на звездата – This Is Me… Then, издаден преди 20 години.

За повечето от феновете на певицата новината не беше изненада – онзи ден Лопес изтри всички публикации от Instagram и абонатите й веднага заподозряха, че това е загрявка преди важно съобщение. Те се оказаха прави – скоро звездата публикува видео, в което нейна снимка от корицата на This Is Me... Then се трансформира в Дженифър от 2022 година.

Излизането на This Is Me… Then се случи в периода на първия годеж на Дженифър Лопес и Бен Афлек, който не завърши със сватба. Тогава Афлек участва във видеото към главния сингъл на записа на Jenny From the Block, а песента Dear Ben също е посветена на него.

Албумът This Is Me… Now, който ще излезе през 2023 г., ще включва нови песни за Бен, който след 20 години все пак стана съпруг на Дженифър. Включително тези композиции Dear Ben pt. II и Midnight Trip to Vegas, който се отнася до тайната сватба на Лопес и Афлек в Лас Вегас.

Нещо не е наред: Дженифър Лопес сложи черна снимка на профила си

Вижте повече

Нещо не е наред: Дженифър Лопес сложи черна снимка на профила си

Изчезнаха и всички снимки от страницата ѝ в IG.

Албумът ще се състои от общо 13 песни.

Последният студиен албум на Лопес, A.K.A. е издаден през 2014 г. Оттогава певицата пусна редица сингли, като Dinero с Cardi B и DJ Khaled и Us със Skrillex.

Наскоро Дженифър позира за корицата на американския Vogue за първи път от 10 години.

Дженифър Лопес отпразнува 53 с гола фотосесия

Вижте повече

Дженифър Лопес отпразнува 53 с гола фотосесия

Тя разказа за комплиментите от Бен Афлек: „По-щастлива съм от всякога“.