Дженифър Лопес бясна заради изтекло видео в интернет

То било част от сватбената й изненада за Бен Афлек.

"Който и да го е направил, е било без нашето позволение", изригна Лопес.

© Getty Images

Дженифър Лопес изрази недоволството си от факта, че видеото от сватбената й изненада за Бен Афлек попадна в интернет. На парти след сватбената церемония певицата, заобиколена от танцьори, изпълни новата си песен в част на съпруга си, в която се съдържат думите „Не мога да ти се наситя“.

След като във фен групата на звездата беше публикуван видеоклип от изпълнението, някои от феновете й започнаха да се чудят дали това е маркетингов трик или е предназначено за семейния архив. Лопес реши да отговори лично на един от коментарите.

Дженифър Лопес подготвила собствени клетви за сватбата

Вижте повече

Дженифър Лопес подготвила собствени клетви за сватбата

Пасторът от параклиса, в който си казаха „да“ звездите, разкри подробности около сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Лас Вегас.

„Снимано е без позволение и точка. Който и да го е направил, се е възползвал от нашия интимен момент. Дори не мога да си представя как ви хрумва да сторите подобно нещо, след като всички са подписали споразумение за неразкриване на информация и помолихме гостите да не публикуват нищо онлайн. Ние сме тези, които решаваме какво искаме да споделим с феновете. И ще го публикувам на моя уебсайт OnTheJLo, когато му дойде времето. И това беше откраднато без наше знание и продадено за пари“, избухна Джей Ло.

© Стоп кадър от видеото

След това съобщение публикацията от фен акаунта беше изтрита.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в имението на актьора в Райзбъроу на 21 август. Знаменитостите отдавна не са публикували снимки от церемонията, но наскоро Лопес показа на феновете и трите тоалета, с които беше на тържеството.