Дженифър Анистън разкри последните думи на Матю Пери към нея

Дженифър Анистън публикува в Instagram снимка, посветена на нейния приятел Матю Пери, който почина на 28 октомври.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Актрисата отбеляза, че сбогуването с колегата ѝ е предизвикало луда вълна от емоции, каквито не е изпитвала досега.

„Всички изпитваме загуба в даден момент от живота си. Обичахме го много. Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше избрано семейство, което ни промени завинаги и оформи нашия път. Що се отнася до Мати, той знаеше, че беше роден да разсмива хората и обичаше това, което прави. Както самият той каза, ако не чуваше смях, щеше да умре. Животът му буквално зависеше от това. И по дяволите, той успя в това, разсмя ни всички", пише звездата.

Анистън публикува и скрийншот от кореспонденция с Пери малко преди смъртта му, обща снимка от снимачната площадка и сцена от „Приятели“, в която героите им Рейчъл Грийн и Чандлър Бинг си признават любовта един на друг.

„Препращах съобщенията ни на приятели през последните няколко седмици. Смях се и плаках, и после пак се смях. Ще ги запазя завинаги. Мати, обичам те толкова много и знам, че душата ти сега почива в мир и не чувстваш никаква болка. Говоря с теб всеки ден", пише тя.

По-рано актьорите, изиграли главните роли в сериала "Приятели" - Дженифър Анистън, Лиза Кудроу, Мат Лебланк, Кортни Кокс и Дейвид Шуимър, пуснаха съвместно изявление по повод смъртта на актьора.