Дженифър Анистън попадна в центъра на скандал

Актрисата беше обвинена в лицемерие.

Вълна от критики заля Анистън, след като се изказа срещу интернет звезди. Но нека ти разкажем какво се случи.

В свое скорошно интервю с колегата Себастиан Стан Дженифър Анистън каза, че е разочарована от днешните звезди. Според нея те дължат успеха си не на талант, а на интернет, който е сформирал новата култура през 90-те години. „Благодарение на интернет хората, които не правят нищо, станаха известни. При това те имат блестящи кариери. И отделно нека споменем тези, които станаха известни за сметка на „женската си репутация“ - Парис Хилтън, Моника Люински и така нататък“, каза актрисата.

Галерия: Най-стилните визии на Дженифър Анистън

Виж всички снимки

„Имах късмета да поработя малко в индустрията, преди тя да стане това, което е днес… Сега тук има много стрийминг услуги – можеш да бъдеш популярен в TikTok, YouTube, Instagram. Това разводнява работата на актьора”, каза звездата.

5-те златни правила на Дженифър Анистън

Изявлението на Дженифър сериозно разгневи интернет потребителите. Те напомниха на актрисата, че е родена в семейство на известни артисти, така че й е било по-лесно да изгради кариера във филмовата индустрия. „Дженифър Анистън трябва да си държи устата затворена, семейството й я вкара в тази индустрия. Тя продължава да печели 20 милиона долара годишно само благодарение на синдикацията на шоуто, което приключи преди няколко десетилетия “, каза един от интернет потребителите.