Джейсън Съдейкис се хвърля под колата, когато Оливия Уайлд го напуска

Бившата бавачка на децата на Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис говори в интервю за Daily Mail за раздялата на актьорите.

от

Тя заяви, че Съдейкис е приел раздялата много тежко и дори се е опитал да изнудва Уайлд, като не я е пуснал на среща с Хари Стайлс.

© Getty Images

Според бавачката Оливия Уайлд не се е разделила със Съдейкис в началото на 2020 г., както твърдеше, а само няколко седмици след като е започнала работа по филма „Не се тревожи, скъпа“ с Хари Стайлс. Въпреки че според Оливия те са се разделили в приятелски отношения, бавачката твърди, че Съдейкис е пил сам вкъщи и й е казал, че Оливия „спи с някого“ и ги е „напуснала“.

Според бавачката, след като се запознала с Хари, Оливия изглеждала като „упоена“ и прекарвала много време в работа, а скоро се преместила в хотел.

Когато се върнах след уикенда, той плака много. Изобщо не знаех какво се е случило. След като подготвих децата, Джейсън се качи горе и си направи кафе. Той плачеше и беснееше: "Тя ни изостави, тя ни напусна!" Сърцето му беше разбито. Много ми беше мъчно за него. Започна да ми разказва подробности за връзката й със Стайлс и каза, че тя е направила първата крачка. Тя го целуна (Хари, бел.ред.) на една от вечерите в Палм Спрингс.
След това Съдейкис забрани да се слуша музиката на Хари Стайлс в дома му“, разказва бавачката.

Бившата бавачка на Оливия Уайлд: Тя предпочита мъже, с които може да се похвали

Вижте повече

Бившата бавачка на Оливия Уайлд: Тя предпочита мъже, с които може да се похвали

Daily Mail публикува втората част от интервюто с бившата бавачка на децата на Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис, от което се появиха нови подробности около...

Подробностите за връзката между Хари и Оливия Съдейкис разбира случайно: Оливия оставя часовника си Apple у дома и актьорът прочита съобщенията.

© Getty Images
Страхувам се от теб, Джейсън, страхувам се от теб“, му казала тогава Оливия. „Щом се страхуваш от мен, защо оставяш децата си при мен и отиваш при друг мъж?“, попитал Съдейкис в отговор.
© Getty Images

За да спаси семейството си, актьорът е готов да посещава психотерапевт с Оливия, но това не проработва: според бавачката терапевтът сравнява увлечението на актрисата със Стайлс с наркотична зависимост.

Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис вече коментираха интервюто на бавачката за Daily Mail.
Като родители, сме изключително тъжни да научим, че бившата бавачка на нашите две малки деца е решила публично да отправи неверни и неприлични обвинения срещу нас.
Връзката на Оливия с Хари Стайлс, който е с 10 години по-млад от нея, беше остро осъден от феновете. Актрисата беше обвинена в изневяра на съпруга си, а също така неведнъж беше упреквана, че е "напуснала децата си" заради любовника си. Сред онези, които не харесаха романа на Уайлд, беше актрисата Флорънс Пю, която си партнира със Стайлс в „Не се тревожи, скъпа“.

Судейкис и Уайлд започнаха да се срещат през 2011 г. и обявиха годежа си през 2013 г. Двойката се раздели през 2020 г. Те имат две деца, син Отис и дъщеря Дейзи.

Оливия Уайлд разкри чувствата си към Хари Стайлс

Вижте повече

Оливия Уайлд разкри чувствата си към Хари Стайлс

Оливия Уайлд публично разкри чувствата си към новата си половинка Хари Стайлс.