Джей Ло и Бен вдигат сватба този уикенд (за втори път!)

Преди месец Дженифър Лопес и Бен Афлек се сгодиха след 20 години пауза в отношенията си.

Тайното тържество се състоя в Little White Chapel в Лас Вегас, където присъстваха само най-близките и любими хора на звездната двойка. По-късно стана известно, че младоженците ще направят официална (и доколкото е ясно - доста грандиозна) сватба. По данни на Page Six - тази седмица.

Снимка: onthejlo.com
Снимка: onthejlo.com

В петък ще има репетиция на тържеството, а в събота ще бъде самата сватба. Известно е, че сред гостите ще бъдат братът на Бен, Кейси Афлек, Мат Деймън, шоуменът Джими Кимел, колегата на Лопес от Shades of Blue Дреа де Матео и много други. На тържеството Дженифър ще бъде облечена в рокля на Ralph Lauren, която той създава специално за Дженифър: „Всичко ще бъде за Джей Ло. Бен иска цялото внимание да бъде върху нея в този голям ден“, казва вътрешен човек пред Page Six.

Припомняме, че Афлек и Лопес се запознаха през 2001 г., малко след срещата им актьорът предложи брак на певицата, а сватбата им трябваше да се състои през 2003 г., но беше отменена в навечерието на тържеството. През 2021 г. те подновиха отношенията си, а през април тази година Бен предложи брак на Дженифър.

Първият съпруг на Джей Ло: Този брак е просто отчаяно действие

Вижте повече

Първият съпруг на Джей Ло: Този брак е просто отчаяно действие

Първият съпруг на Дженифър Лопес постави под съмнение истинността и дълголетието на брака й с Бен Афлек: „Тя каза, че съм любовта на живота й.“