Двойничката на Ариана разби социалните мрежи

Благодарение на приликата си с Ариана Гранде, Пейдж Нийман събра близо милион и половина последователи в Tik Tok и 142 000 в Instagram.

Благодарение на приликата си с Ариана Гранде, Пейдж Нийман събра близо милион и половина последователи в Tik Tok и 142 000 в Instagram.

►►► Ариана Гранде: Не знам какво се случва с тялото ми

Двойниците на знаменитостите: виж ги в галерията долу

Галерия: Двойници на знаменитостите

Виж всички снимки

Tik Tok е новото модерно приложение сред подрастващите. То позволява да създадеш видео в рамките на 60 секунди върху музикален файл.

Точно тук се появява и Пейдж Нийман. 14-годишното момиче от Калифорния е добре познато на потребителите на Instagram и Tik Tok, а онова, което я отличава от всички останали е убийствената прилика с певицата Ариана Гранде.

Още, когато била на 10 години, Пейдж получила първите коментари за визията си. Две години по-късно тя решава да си създаде профил в Instagram, който я води до големия успех. Самата Пейдж споделя, че приликата с певицата я прави популярна и ѝ помага да привлече повече последователи в социалните мрежи. Всичко това има положителна страна, но също така и отрицателна, тъй като коментарите на хейтърите не закъсняват.

„Феновете на Ариана се обиждат толкова много, когато някой се опитва да ѝ подражава. Те смятат, че просто трябва да бъдеш себе си и да не крадеш чуждата самоличност“, коментира Нийман.

Потребителите на Twitter бяха изумени от приликата и от факта, че дори и без грим Пейдж отново прилича на Ариана.