Двойка сключи брак във водите на Карибско море

Ариел би се гордяла.

Планирането на сватба не е никак лесно, особено що се отнася до избора на място.

Галерия: 15 дестинации за приказна сватба

Виж всички снимки

А когато булката иска да каже така очакваното „Да“ по средата на Карибско море, то организацията на събитието се превръща в истинско предизвикателство.

Сузана Замос и нейният избраник, Джовани, живеят в Бостън, но винаги са мечтали за екзотична сватба. През ноември 2016-та, те се венчаха, обградени от тюркоазено сините води на Карибския басейн, но преди това бяха поставени пред не една пречка, за да осъществят мечтаната сватба.

„Имахме сватбен агент, който ни каза, че няма как да организираме нещо подобно, защото е твърде сложно“, разказа Сузана.

►►► Как да организираш сватба в екзотична дестинация

Точно, когато двойката била на път да се откаже от грандиозната идея, сватбеният им фотограф ги окуражила да продължават да търсят възможности.

„Идеята да имаме сватбена церемония във водата беше невероятна. Вече си представях страхотните снимки“, сподели Соул Тамарго, главен фотограф на събитието. - „Кога друг път ще имам възможността да заснема сватба в океана със сърф и олтар?“

Младоженците, заедно със 100-те им гости, се качват на лодки от Косумел, Мексико, за да бъдат превозени до бленуваното място на церемонията.

Булката е била облечена в розова рокля на Маги Сотеро, въпреки, че предварително си е била купила 5 рокли, 2 от които е облякла за предсватбена фотосесия.

Фотографите приеха предизвикателството да заснемат водната сватба, използвайки летящ дрон, който направи невероятни снимки от въздуха, а Тамарго показа фотографските си умения с подводна камера.

„Първоначално снимах от лодка, но след това скочих във водата със шнорхел и водолазен костюм“, разказа Тамарго.

Екип от 8 фотографи, видео оператори и дрон оператори успяха да заснемат всеки момент от вълшебния ден.

За булката, която нарече себе си „русалка“, не би могло да се създаде по съвършена церемония.

„Винаги съм обичала водата. Аз съм водолаз и имах късмета да израстна с басейн в задния двор и море не много далеч от дома ми“, сподели Сузана. - „Най-щастливите ми дни съм прекарала във водата“.

Младоженците успяха да сбъдне мечтата си, а на снимките им би могла да завиди и Малката Русалка.