Две нови героини в редиците на „Сексът и градът“

Култовият сериал е известeн с разбиването на табута (предимно сексуални), но дали новите серии ще продължат традицията?

Култовият сериал е известeн с разбиването на табута (предимно сексуални), но дали новите серии ще продължат традицията?

Най-забележителните визии на Кари Брадшоу, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-забележителните визии на Кари Брадшоу

Виж всички снимки

►►► Над милион долара на епизод за "Сексът и градът"

"Сексът и градът" винаги се е славил с леко скандална репутация, защото винаги е разбивал всякакви клишета и сексуални табута, защото "не се страхува да пита" и да коментира актуалните неща от деня.

С появата на новината за завръщането на сериала "Сексът и градът" отново се оказа в центъра на събитията и скандалът около него не закъсня. След като стана ясно, че Ким Катрал няма да се появи в неповторимата роля на Саманта Джоунс, по неизяснени причини (и предположения, че Катрал и Паркър са се скрали сериозно), феновете на продукцията не спират да коментират.

via GIPHY

По последни данни на близък на Ким, става ясно, че актрисата е получила наполовина по-малък хонорар от този на Сара, въпреки че е била приблизително също толкова време на екрана като колежката си. Очевидно продуцентите на продължението на легендарния сериал така и не са успели да убедят Катрал да се снима в новите серии, затова са подготвили изненада за феновете (приятна или не - ти прецени!)

►►► Ким Катрал реагира на завръщането на "Сексът и градът"

Вече официално - в продължението на сериала ще се появят нови героини, които ще са изцяло съвременно отражение на днешния Ню Йорк.

via GIPHY

Припомняме, че по времето на излъчването на сериала той е бил многократно критикуван за актьорския състав. Според мнозина продукцията е била твърде "бяла". Е, този път във филма ще участват хора от различни етноси и сексуална ориентация. Вместо Саманта в сериала ще се появят две нови героини - "силни и независими жени". Една от тях ще бъде афроамериканка, а другата - азиатка.