Дъщерята на Хайди: първи моден триумф

17-годишната дъщеря на Хайди Лени представи първата си модна колекция и дори сама взе участие в шоуто.

17-годишната дъщеря на Хайди Лени представи първата си модна колекция и дори сама взе участие в шоуто.

Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите на възрастта на майките си​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите...

Виж всички снимки

►►► Хайди Клум показа три поколения в една снимка

17-годишната Лени Клум очевидно реши да тръгне по стъпките на известната си майка. Лени започна кариерата си на модел през декември миналата година, а месец по-късно за първи път се качи на подиума, въпреки че не беше пълноценно шоу със зрители - спазвайки мерките с оглед глобалната пандемия на коронавирус, дефилето беше представено във видео формат.

Истинското бойно кръщение на Лени се случи във Венеция, когато тя взе участие в грандиозното шоу на Dolce&Gabbana. Малко по-късно, дъщерята на Клум се появи на подиума в Берлин, вземайки участие в седмицата на модата.

Същата вечер обаче Лени не беше само модел - тя дебютира и като дизайнер, защото на модния подиум момичето представи първото си модно сътрудничество с About You. Нещата ще бъдат пуснати в продажба в средата на октомври, но Лени вече не може да скрие нетърпението си.

Известната й майка сподели снимки и видеоклипове на дъщеря си в своя Instagram и я подкрепи по всякакъв възможен начин, но тя самата, изглежда, не можа да присъства на събитието.