Дъщерята на Джони Деп го защити от обвиненията в насилие

Лили-Роуз Деп се присъедини към майка си, Ванеса Паради, в защита от обвиненията в насилие на Амбър Хърд.

Дъщерята на Джони Деп защити баща си след обвиненията от неговата бивша съпруга Амбър Хърд в домашно насилие.

Лили-Роуз Деп, която също е актриса, публикува своя снимка като бебе заедно с баща си с текст „Моят баща е най-сладкият и любящ човек, когото познавам. Той е прекрасен баща за мен и моя малък брат и всеки, който го познава, ще каже същото“.

Преди това майката на Лили-Роуз и дългогодишна партньорка на Деп – Ванеса Паради също се изказа в защита на актьора. Тя заяви, че по време на съвместния им живот Джони е бил чувствителен и любящ съпруг, а обвиненията срещу него са възмутителни.

„През всички години, в които познавам Джони, той никога не е бил физически агресивен спрямо мен и това не е мъжът, с когото живях 14 прекрасни години“, посочи тя.

Подобна позиция заяви и първата съпруга на Джони - Лори Ан, според която бившият й съпруг е „нежен човек“.

Двойката е заедно до 1985 г., но все още поддържа връзка, като дори са провели разговор след смъртта на майката на Джони по-рано този месец.

Миналата седмица Амбър Хърд, с която Джони имаше брак едва от 15 месеца, подаде молба за развод. Дни по-късно тя поиска ограничителна заповед срещу актьора, посочвайки като причина за това домашно насилие.

По нейните думи той я е замерил с телефон по време на свада. Актрисата дори се появи на изслушване в съда с насинено око, което по нейните думи и е вследствие на конфликта между двамата.

Източник: бгнес.