Дългоочакваното завръщане е близо!

Дългоочакваното завръщане на "Приятели" е съвсем близо вече. Ето кои звезди ще си партнират с Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

Дългоочакваното завръщане на "Приятели" е съвсем близо вече. Ето кои звезди ще си партнират с Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

►► Колко богати са актьорите от "Приятели"

HBO обяви, че продължението на легендарното комедийно шоу ще се състои на 27 май. Освен това в мрежата се появи и трейлър на епизода „Приятели: Събирането“.

В него и шестте главни звезди - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Леблан и Дейвид Шуимър, се разхождат прегърнати и хванати за ръце на фона на разпознаваемата за сериала музикална композиция.

Самите актьори споделиха добрата новина, изглежда, че те също са много развълнувани и щастливи от завръщането на „Приятели“, колкото и феновете на шоуто.

"Това не се случва всяка година. И дори не на всеки 10 или 15 години... Толкова съм щастлива, че имах възможността да се събера с приятелите си. И беше по-страхотно от всякога" - написа Кортни Кокс.

С публикуването на трейлъра стана ясно и кои ще бъдат другите звездни участници в ексклузивния епизод. Техният списък е доста впечатляващ: Дейвид Бекъм, Рийз Уидърспун, Синди Крауфорд, Лейди Гага, Кит Харингтън, Джъстин Бийбър и много други ще се появят в кадър.

До момента е известно, че епизодът е заснет през април за три дни, а снимките са се състояли на същата сцена в Warner Bros. Studios, където е заснето и  емблематичното шоу от 1994 до 2004 година. Известно е също, че сценарият за епизода няма да е напълно готов до края, тъй като звездите ще разговарят с публиката на живо, а в определен момент ще влязат в ролите си за кратко.

Любопитен факт за феновете на сериала е, че LEGO ще пусне строителен комплект с апартаментите на Моника, Рейчъл, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос. Комплектът е планиран да се състои от 2048 части като ще пресъздава интериора не само на апартаменитие, а на целия етаж. Разработчиците дори планират да включат и коридора между тях двата апартамента.