Дуа Липа празнува любовта с брата на Бела и Джиджи

Английската певица от косоварски произход сподели лични снимки заради годишнина от връзката й с Анвар Хадид.

Английската певица от косоварски произход сподели лична снимка заради годишнина от връзката й с Анвар Хадид.

Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като тях: как - виж в галерията долу

Галерия: Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като...

Виж всички снимки

►►►Дуа Липа: Имам най-красивото гадже

За отношенията между Дуа Липа и брата на Бела и Джиджи Хадид се знае отпреди година, но двамата са заедно от по-отдавна.

Заговори се за любовта им, когато Дуа беше забелязана на рождения ден на Анвар миналата година през юни, а през юли вече се появиха и първите снимки, потвърждаващи връзката им – от British Summer Time в лондонския Хайд парк.

Сега, когато музикалните събития са отменени заради коронавируса, и папараците няма да имат възможност да направят такава снимка, Дуа Липа реши да опрости нещата и сама сподели съвместна с Анвар фотография. А поводът е първата годишнина от любовта им.

„Няма нищо по-сладко от това да прекараш 365 дни заедно с някого“, написа певицата под 7-те публикувани снимки, направени през миналата година. Самият Анвар досега не е направил подобни изказвания и публикации, но в неговия Instagram така и така рядко се появяват снимки на любимата му. Като например на тазгодишния Свети Валентин, когато той нарече Дуа „момичето на мечтите си и най-голямата Валентинка“.

Преди да срещне Анвар, с когото най-вероятно я запознават сестрите му Джиджи и Бела, певицата се срещаше 4 години с модела Исак Карю. Двамата се разделиха без много драма малко преди тя да започне да се вижда с Анвар.

Списъкът на Анвар също не е без известни имена. Миналата година в американската преса се появиха слухове за началото на връзката му с Кендъл Дженър. Но страстните прегръдки и целувки не доведоха до нищо. Преди това година и половина той се виждаше с актрисата Никола Пелц. Двамата се разделиха през 2018 г. и сега тя е щастлива със сина на Дейвид Бекъм – Бруклин.