Дуа Липа носи перфектният кожен тренчкот за зимата

Стилизира го с дамска чанта във формата на сърце

от

© Getty Images

Поп звездата заблестя в синьо на 36-те годишни награди на Footwear News в Ню Йорк. Тя заложи на дълъг кожен тренчкот на Luar, от колекция пролет-лято 2023 г., под който носеше макси черна рокля с изрязан елемент на гърдите. Дуа завърши тоалета си с черни кецове от колаборацията си с Puma, сложи и малка кокетна чанта и перлени обици от Rainbow K.

Уличният стил на Дуа Липа ни шокира с анимационен обрат

© Getty Images

Изпълнителката на „Don’t Start Now” пусна втората си модна колекция, наречена Flutur 2, с Puma през юли. Линията предлага богат асортимен от спортни дрехи и обувки, включително удобни комплекти, велурени рокли, потници, мини поли, маратонки на платформа и др.

Дуа Липа в сватбена рокля?

Липа беше главното действащо лице в кампанията на Flutur 2, позирайки заедно с танцьорите си, облечени с дрехите от колекцията. Снимките, заснети от фотографа Джордан Хемингуей, са вдъхновени от ретро рейв културата - подчертават живата цветова палитра и включват холографски детайли. Забелязахме и ключов мотив - печат на пеперуда.

Кои неща във визията ни мъжете тайно мразят, виж в галерията:

Галерия: Кои неща във визията ни мъжете тайно мразят

Виж всички снимки

„Пеперудата се свързва с прехода, метаморфозата и новото начало. Има голямо значение за мен. „Сега, навлизайки във втората колекция, това значение се затвърди и стана още по-важно в живота ми“, казва певицата.

Дуа Липа изглежда като кралска особа в тази драматична черна рокля

Вижте повече

Дуа Липа изглежда като кралска особа в тази драматична черна рокля

Поводът беше повече от специален