Дуа Липа: Липсваш ми, Анвар!

Звездата споделя сантиментални интимни кадри на себе си и половинката си Анвар Хадид.

Звездата споделя сантиментални интимни кадри на себе си и половинката си Анвар Хадид.

Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като тях​, виж как в галерията долу:

Галерия: Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като...

Виж всички снимки

►►► Дуа Липа: Имам най-красивото гадже

Да започнем от далеч. През октомври звездата се завърна в пределите на Обединеното кралство, след като през лятото се премести в САЩ, за да бъде с половинката си - калифорниецът Анвар Хадид.

И сега, когато са далеч един от друг 25-годишната Дуа Липа очевидно страда. Не е нужно да гадаем, защото тя самата го показва, споделяйки интимни кадри от времето, в което са били заедно.

Снимките говорят сами по себе си и дори нямат нужда от допълните пояснения, защото единственото, което излъчват е любов... истинска, силна и разтърсваща любов.

Дуа Липа работи усилено през цялата година, като продължава да създава нова музика, въпреки глобалната пандемия.

Припомняме, че през лятото The Sun съобщи, че певицата се е преместила в Америка, за да живее с партньора си, поради опасенията, че няма да може да пътува често заради пандемията на коронавируса. А близки източници потвърдиха: „Първо е трудно да стигнеш до САЩ и тя знаеше, че няма да е толкова лесно да се върнеш обратно, когато си поискаш, защото щеше да й се налага да остава под карантина в продължение на седмици... и тя взе решение да се премести временно при него"

Скоро Дуа бе гост във вечерното шоу на Джими Фелън директно от дома си в Лондон и разказа за новите си проекти и голямата любов в живота си.