Дръзки момичета – спиралата за мега обем е тук

Хипнотизиращ поглед и феноменален обем в миглите – новата спирала на AVON за дръзки момичета е тук

 
 

С настъпването на новата година, всяка жена има нужда да се почувства дръзка, смела и желана. 

Под светлината на прожектора, тя бленува да бъде обект на възхищение и обожание. Е, ние знаем, че тайната за хипнотизиращия поглед, който приковава всяко внимание, се крие в правилната спирала. Добре подчертаният поглед с пищен обем в миглите прави очите да изглеждат по-големи и по-изразителни, а твоята визия – съвършена.

Водещата тенденция за тази година е пищност и самоувереност. Тя повелява дръзките момичета, които обичат да впечатляват и изразяват себе си чрез своята визия.

На помощ на всяка от нас, която си мечтае за хипнотизиращи, впечатляващи и красиви мигли, се появява новата спирала на AVON Mark Big & Phenomenal Volume. Изкушаваща, дръзка и феноменална, най-новото попълнение в колекцията на AVON Mark, тя е перфектният завършек към всеки грим със своята 3-в-1 четка за надграждане.

Първата стъпка към красивите очи е, разбира се, обем. Дълбоките резервоари между силиконовите косъмчета зареждат четката на AVON Mark Big & Phenomenal Volume с по-голямо количество спирала за добре подчертани очи и ефект, който те кара да кажеш „УАУ!“. Следва мечтаната за всяка жена прецизност на спиралата без сплъстяване - гъвкавите власинки на Big & Phenomenal разделят и надграждат равномерно миглите с туш от корена до върха, докато детайлният връх гарантира контролирано покритие на горните и долните мигли.

За тези от вас, които искат да хипнотизират, да вълнуват, да очароват. За онези влюбени в живота момичета, които обичат да привличат внимание. AVON Mark Big & Phenomenal ви предизвиква да бъдете дръзки!

Цялата продуктова гама Avon Mark можеш да откриеш на сайта www.avon.bg или при най-близкия Представител.