Драмата продължава: Хърд обвини Деп в купуване на свидетели

Амбър няма никакво намерение да се отказва от битката, дори след поражението в съда.

Хърд обясни защо съдът е отсъдел в полза на Деп, според нея. Тя е на мнение, че Деп е платил на свидетели, които да дадат показания в негова полза, а също и е спечелил симпатиите на всички с добрата си актьорска игра.

Още един удар за Амбър Хърд: очаква я тежко наказание

Дали е реалистична версията на Амбър – не коментираме. Но в едно сме сигурни - още дълго няма да стихне ехото от процеса.

Експертите, които следят отблизо процеса, са сигурни, че сега цялата тази история е от по-голяма полза за самата Хърд, а Деп е загубил много неща през последните няколко години. Победата в съда е била въпрос на чест за него, смятат те.

„Амбър Хърд стана суперзвезда по време на брака си и развода с актьора. Разбира се, тя имаше някои роли и преди, но не беше толкова популярна като Джони. Сега цялата планета обсъжда името й, за нея това е страхотна PR история “, казват анализаторите.

„Актрисата ще направи всичко възможно, за да се оправдае, да се изкара жертва и да изчисти името си. Тя ще се опита да проточи тази история възможно най-дълго“, са на мнение журналисти.

Що се отнася до публиката, хората винаги са обичали да гледат публичните скандали на звездите, така че сме убедени, че интересът към тази двойка няма да избледнее още дълго време.

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки