Доналд Тръмп подари на Кание Уест списание с автограф след срещата им

Първата публична изява на рапъра след изписването му от болницата бе срещата с бъдещия американски президент.

Срещата между Доналд Тръмп и Кание Уест се състоя в Тръмп Тауър. © Getty Images

След нервния срив, заради който Кание Уест бе вкаран в болница, рапърът бе изписан и се прибра у дома при Ким и децата. За първата си публична изява, той избра да се срещне с Доналд Тръмп в неговата сграда Тръмп Тауър в Манхатан.

Час след срещата, Тръмп направи интересното изказване, че Кание е „добър човек“ и двамата са приятели от много дълго време.

Двамата не представиха много подробности около дискусиите на срещата, но малко по-късно Кание написа в Туитър, че двамата са разговаряли за етнически проблеми, за оказване подкрепа на учителите и модернизиране на образователната програма.

Ден по-късно изпълнителят сподели и подаръка, който Доналд Тръмп му е дал на прощаване, а именно списание Time, което обяви бъдещия президент на САЩ за „Човек на годината“. Разбира се, подаръкът е придружен с автографа на Тръмп и пожеланието „На Кание, ти си чудесен приятел“.

Интересното в случая е, дали двамата са обсъждали обидите на Тръмп по адрес на съпругата на Кание, които бяха отправени преди две години. Тогава милиардерът каза в токшоуто на Хауърд Стърн, че не намира тялото на Ким Кардашиян за хубаво и задникът й е прекалено дебел.

Мнението на Ким за срещата с Кание не е ясно, но отдавна е известно, че те двамата имат различни политически мнение, защото Кардашиян е гласувала за Хилари Клинтън.