Долу ръцете от Виктория и Дейвид Бекъм

Виктория и Дейвид Бекъм станаха жертва на крадци.

Грабеж в Котсуолд хилс: престъпници проникнаха в дома на Виктория и Дейвид Бекъм.

От началото на кариерата - до наши дни: виж Виктория Бекъм в галерията долу.

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

►►►Мис Блек била задръстенячка в училище.

Вчера, на 21-ви октомри е направен опит да бъде ограбен домът на Виктория и Дейвид Бекъм в графство Оксфордшир. Трима неизвестни мъже с маски са проникнали в дома на Бекъмови, който струва 8,5 милиона долара.

Двойката, които отглеждат четири деца, признава, че това е предизвикало истински ужас в тях. Полицията веднага е пристигнала на място, след като камерите са засекли нападението. На тях се вижда, че крадците се чувстват супер уверени и спокойни, разхождат се по стълбите в дома на Виктория и Дейвид и видимо за никъде не бързат (в този момент в къщата няма никого).

Докато наглите мъже тършуват из дома на звездите, те са на пътешествие – семейство Бекъм са в Сидни на откриването на спортното събитие Invictus Games, по покана на принц Хари и Меган Маркъл.

Крадците изплашили и посетителите на модерния ресторант Soho Farmhouse, коъто се намира непосредствено до къщата на Бекъм. Точно те са извикали полиция. Служителите на реда са иззели записите от камерите и търсето на наглите престъпници продължава.

След случката 43-годишният Дейвид има намерение да повиши безопасността на дома си, където той, жена му и децата прекарват уикендите си, макар в началото изобщо да не искал да превръща къщата в крепост.

Само няколко часа след случката папараци снимаха Виктория, която изглеждаше много притеснена. Причината е ясна: и двамата бранят със зъби и нокти личното си пространство и фактът, че някой може така лесно може да нахлуе в него не само ги огорчава, но и е много силен удар за тях.

Съседи на семейство Бекъм са популярният британски телевизионен водещ Джереми Кларксън и бившият министър-председател на Великобритания Дейвид Камерън. Отскоро наблизо се заселиха и принц Хари със спъругата му Меган Маркъл. А Soho Farmhouse е любимо масто на Кейт Мос, Сам Смит, Джеймс Кордън и други звезди.