Долче Вита и история на едно място

The Emporium Plovdiv – MGallery посреща топло всеки гост, като емблематичен хотел от изисканата колекция на водещата хотелска верига.

© MIHAI GEORGIADI

Лятото току-що свърши, а с него и отпуската. А ние вече намерихме причина да планираш следващата си дестинация, където не просто ще се гмурнеш в историята, но и ще я преоткриеш по един уникален начин. Ето къде ще те отведем.


© MIHAI GEORGIADI

Завладяваща история

Всеки един хотел от веригата MGallery разказва истории, които остават. И това е в сърцето на марката – всеки хотел от веригата притежава уникална история, която гостите ще открият. Тhе Еmроrium Рlоvdiv-МGаllеrу не прави изключение. Разположен във възродена историческа сграда в Града под тепетата, тупти в едно с древния Пловдив, пропит с история и забележителности, които всеки трябва да види поне веднъж в живота си. Озовавайки се в The Emporium Plovdiv – MGallery, който разполага с 61 стаи, включително 12 апартамента, с впечатлителен бутиков дизайн, се качваш на машина на времето, с която имаш възможността да „пропътуваш назад” във вековете на траките, да преминеш през Римската империя, за да стигнеш до модерния свят днес със smart стаите, на които можеш да зададеш настройки според собствените си нужди и желания. Уникалният дизайн на хотела, дело на Sundukovy Sisters S+S, хипнотизира посетителите. Класически или от определен исторически период, дръзко модерен и иновативен, но със 100% индивидуално оформление и стил. Това винаги създава уникална лична обстановка, която отразява историята на хотела. Вкусовете, ароматите, моментите на удоволствие – всеки детайл е замислен и сътворен, за да осигури оригинално и запомнящо се изживяване. Излезеш ли извън хотела, си на минути път от голяма част от археологическите съкровища на Пловдив: Римския форум, Римския стадион, Епископската базилика на Филипопол и Стария град. Най-добрите възможности за шопинг и забавление също са до теб.

Хотелите на MGallery са запомнящи се, с уникална индивидуалност и специална история за разказване. Ще бъдеш привлечена от специалните характеристики на хотела и дестинацията

© MIHAI GEORGIADI

Наслада за сетивата

Ако искаш да се скриеш от градската суета, сега е моментът да запазиш маса в първия в страната The Emporium Champagne Bar & Cocktail lounge, в партньорство с Moët & Chandon, който ти гарантира незаменимо спокойствие със светлия атриум, тихата вътрешна градина и водното огледало. Хотелите MGallery предлагат авторски коктейли, специално сътворени, за да пресъздатат собствения им специален свят. А в гурме ресторанта Torro Premio ще опиташ от неповторимите кулинарни предложения с най-добрите продукти от локални ферми. Не пропускай да се отбиеш и в Torro Grande, най-иновативният ресторант и суши бар в града.

© MIHAI GEORGIADI

Take It Easy

The Emporium Plovdiv – MGallery ти осигурява уединени зони за релакс и фитнес. Всяка част от колекцията MGallery е предназначена да насърчава здравето и благосъстоянието на гостите. Тук и малките неща са от голямо значение. Благополучието на веригата е свързано с грижа за себе си и приучаване на посетителите как да се поглезят, като не губят здравословния баланс. Изкуството на MGallery да бъде отличен домакин вдъхновява всеки да се обърне към вътрешния си свят, възползвайки се от менютата на ресторантите до качеството на съня, през бюти процедури и спа центровете, фитнес съоръженията и благотворителните акции. Несъмнено The Emporium Plovdiv – MGallery ще ти разкаже завладяващи истории, ще те пренесе в интересни светове и ще остави незабравими спомени, към които ще искаш да се връщаш.