Доказано: Те отново са заедно!

Можеш да влизаш в една и съща река колкото пъти искаш, нали Джейсън? Джейсън Момоа се събра с Ейса.

© Getty Images

Джейсън Момоа не спира да учудва. Едва престанахме да мислим за раздялата му с Лиза Бонет, започнахме да се тревожим заради инцидента, при който, за щастие, той не пострада. Сега Момоа отново е на дневен ред в мислите ни: актьорът се събра с Ейса Госнсалес. Явно феновете на двойката Момоа и Бонет, когато помолиха да се разбере с бившата си, са забравили да уточнят с коя.

Ейса Госнсалес

© Getty Images

Въпреки това двамата изглеждат много мило и това не е само люляковата каска и розовата фланелка на Джейсън. Веднага са се намерили и запознати, разбира се, които разказват, че двамата "много се обичат и си прекарват добре заедно", но все още не са готови обявят връзката си. Е, след такава нежна прегръдка на Аса, уловена в папарашка снимка, актьорите просто няма да имат възможност повече да крият любовта си. Виж снимки тук!

Ето коя е жената до Джейсън Момоа

Вижте повече

Ето коя е жената до Джейсън Момоа

Джейсън Момоа се среща с актрисата Ейса Гонсалес?

Припомняме, че през януари Джейсън Момоа обяви раздялата с жена си Лиза Бонет след 16 години брак. Според вътрешни хора, близки до двойката, причината е, че прекарват много малко време един с друг. Джейсън продължи кариерата си, а Лиза се радваше на живота в Лос Анджелис без съпруга си. След тази раздяла на Джейсън се приписват връзки с Кейт Бекинсейл и Чарлийз Терон, но, както се оказа, сърцето на Момоа е заето от съвсем различно момиче – Ейса Госнсалес. Е, излязоха „новини“, че двойката се е разделила, но, съдейки по последните снимки, почти са се разделили.

Джейсън Момоа и Лиза Бонет

© Getty Images

Галерия: Секс символите, родени в Годината на Свинята

Виж всички снимки