Добро утро: защо сутрешният секс е най-добър

Какво предпочиташ за закуска: тост с чаша горещо кафе или сутрешен секс?

 
 

Какво предпочиташ за закуска: тост с чаша горещо кафе или сутрешен секс?

„Кафе, чай или аз?“ – този въпроса изисква от твоята половинка един правилен отговор. Както се казва „Утрото със секс не можеш да развалиш“. А ако запончеш деня, отдавайки се на тези приятни усещания, ще дариш на себе си и на партньора си, бодрост и добро настроение за целия ден, укрепваш имунитета си, понижаваш нивото на стреса и това което мотивира толкова много жени, гориш калориии и оформяш красива фигура.

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

Ако говорим за физическите преимущества, доказано е че сутрешния секс е много по-полезен от спорт рано сутрин. Наслаждавайки се на любимия човек, оформяш мускулите на ръцете, гърдите, таза и корема. По време на секс се подобрява дишането и кръвообращението. Така че вместо гиричките, защо не изтичаш в леглото.

Двойки, които правят секс сутрин са фокусирани и спокойни през деня. А противниците на такова събуждане са много по изнервени и страсирани, а кръвното им налягане се отдалечва от нормалните стойности. А ти не се нуждаеш от такива проблеми, нали? Рецептата за спокойствие, добро настроение и здраве е проста – секс всяка сутрин без паузи и в почивните дни.

►►►ВИЖ ТУК: 3 вида секс, които никой мъж не би отказал!

А и на кого му е до еротични занимания вечер, когато е смазан от умора и главоболие в следствие на дългия и уморителен работен ден. А сутрин всички са пълни с енергия и желание. Според проучвания сутрешния секс може да бъде много по-забавен от този през деня, привечер или дори от нощния. Факт е, че концентрацията на хормона, пробуждащ страст е с 25% по-висока сутрин от колкото през друго време. Така че спокойно може да очакваш и качеството на секса на бъде по-високо (което не важи за времето). И все пак, помисли дали не е добра сделка да замениш сутрешната закуска с доза щастие и удоволствие, които ще те направят и по-красива?