Днес е денят, в който се сбъдват желанията

1-ви февруари е специален ден, защото може да видиш най-ярката комета, а желанията, които ще си пожелаеш днес (ако го направиш правилно), ще се сбъднат.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Още на 1-ви февруари ще може да се види комета, която ще лети на 42 милиона км от Земята. И за да я видиш, между другото, не се нуждаеш от телескоп. Космическият феномен ще бъде толкова ярък, че ще може да се види с просто око. А, за да запомниш този исторически момент, не забравяй да си пожелаеш нещо. Ето как да го направиш правилно!

През деня напиши писмо до Вселената. Опиши подробно какво искаш да видиш, например личния си живот. Опиши образа на идеалния партньор или подробности за съвместно пътуване с приятели. Пиши така, сякаш всичко вече се е случило и просто споделяш и благодариш на Вселената колко се радваш, че всичко се е случило точно по този начин.

Основното важно нещо е да се концентрираш върху желанието си, да се опиташ да го визуализираш в детайли и да го формулираш правилно. Важно е то да е разбираемо за Вселената, а магията на деня допълнително ще засили ефекта му.

След това, докато се подготвяш да видиш кометата, обобщи писмото си в две или три изречения. И в момента, в който я видиш с очите си, повтори си изреченията три пъти. А ние те съветваме да запазиш самото писмо, за да се увериш след време, че всичките ти желания и мечти са станали реалност!

Големите астрологични събития през 2023 г.

Вижте повече

Големите астрологични събития през 2023 г.

Според астролозите 2023 г. обещава да бъде спокойна и мирна. Ще го усетиш още в края на март, когато настъпи астрологичната Нова година. Но все пак,...