Джъстин Теру: Ще е загуба, ако спра да виждам Анистън

Джъстин Теру даде интервю, в което повдигна темата за отношенията с бившата си съпруга Дженифър Анистън.

49-годишният актьор Джъстин Теру даде интервю за Esquire, в което повдигна темата за отношенията с бившата си съпруга, 52-годишната Дженифър Анистън. Той коментира слуховете, свързани с раздялата му с нея.

Най-стилните визии на Дженифър Анистън - в галерията долу

Галерия: Най-стилните визии на Дженифър Анистън

Виж всички снимки

►►►Джъстин Теру: „Дженифър Анистън е моят съюзник“


Двамата започнаха да се срещат през 2011 г. и се ожениха през 2015 г. Три години по-късно обаче актьорите обявиха, че се разделят. Тогава пресата написа, че причината е неразбирателството между двамата за мястото, на което да живеят.. Теру отрече предположенията, че са се разделили, защото Дженифър иска да живее в Лос Анджелис, а той – в Ню Йорк.

„Това е версия, която е по-скоро невярна. Вижте, хората винаги измислят истории, които ги карат да се чувстват по-добре или ги улесняват. Всички тези приказки: Този човек обича рокендрола, а този джаз. Но случаят с нас не е такъв. Това е опростяване“, каза Теру.

►►►Джъстин Теру разкри тайната на щастливия си брак

Актьорът обаче не разказа версията си за раздялата, но призна, че са успели да го направят интелигентно и да поддържат добри отношения.

„Харесва ли ви, или не, но няма драма в раздялата ни. Обичаме се. Искрен съм, когато казвам, че ценя нашето приятелство. Може да не сме двойка, но нищо не ни пречи да си подаряваме радостни моменти и да бъдем приятели. Тя е забавен човек, знае как да ме разсмее. За мен би било загуба, ако спрем да общуваме. И бих искал да мисля, че това важи и за нея. Не говорим всеки ден, но се чуваме по FaceTime, пишем си“, сподели Джъстин.


След раздялата Теру постоянно отправяше поздрави за рождените дни на Анистън, а през 2019 г. те дори прекараха Деня на благодарността заедно в компанията на общи приятели.

„Ако обичаш един човек толкова, колкото си го обичал във връзката, трябва да го обичаш и след като се разделите“, каза Теру.

В момента Джъстин не е във връзка. Дженифър също е свободна, въпреки че наскоро в мрежата се появиха слухове, че актрисата се е върнала при бившия си приятел, 43-годишния певец Джон Майер.