Джъстин и Хейли обявиха годежа си официално

Без повече спекулации – Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин ще се женят. Наистина!

Сред слухове на слуховете и още малко спекулации сред други спекулации, най-обсъжданата двойка през последните 24 часа – Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин – официално потвърди годежа си.

Направиха го с Instagram снимка, естествено. Само не спирай да скролваш надолу, защото посланието към нея спира дъха.

Бийбър е написал твърде дълго обяснително съобщение (от цели 13 изречения в оригиналния му вид, преброихме!), което ти превеждаме в целия му пищен и леко хаотичен блясък.

Щях да изчакам малко, преди да го съобщя, но новините пътуват бързо, слушай Хейли, обичам те то-о-лкова много! Отдаден съм на идеята да прекарам живота си в опознаване на всяка малка част от теб и да те обичам търпеливо и от сърце. Обещавам да водя семейството ни с чест, оставяйки Исус и Светия дух да ръководят всяко наше решение. Сърцето ми е ИЗЦЯЛО и НАПЪЛНО твое и ВИНАГИ ще те поставям на първо място.

Джъстин съвсем не спира дотук. Ето какво още има да каже за любимата си:

Ти си любовта на живота ми, Хейли Болдуин и не бих искал да го прекарам с никой друг. Ти ме превръщаш в по-добър човек и ние се допълваме толкова добре!!! Нямам търпение най-добрият сезон от живота ми да започне. Нещото, за което съм развълнуван най-много е малките ми брат и сестра да видят стабилния брак на едно семейство и след това да последват примера!!!

Внимание, навлизаме в заключителната част от изявлението на певеца и нещата ескалират... 

Господ наистина е избрал идеалното време, ние се сгодихме на седмия ден от седмия месец, числото седем е духовно перфектно, вярно е – потърсете в GOOGLE. Не е ли това откачено? Между другото, не съм го планирал, но Господи, толкова добре се чувствам, че съм подсигурил бъдещето си. ЩЕ БЪДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ, КОГАТО СТАНЕМ НА 70, БЕЙБИ, ХАЙДЕ.“

Хейли Болдуин беше по-лаконична, но също толкова развълнувана от годежа си. Тя се спря на Twitter, за да обяви славната новина.

„Не съм сигурна какво съм направила в този живот, за да заслужа такова щастие, но съм толкова благодарна на Бог, че ми даде такъв невероятен човек, с когото да споделя съществуването си. Нямам думи, с които да опиша благодарността си.“

Готово, двете изявления са налице и е време слуховете да престанат. Джъстин и Хейли наистина са сгодени. Наздраве за бъдещите младоженци!