Джъстин Бийбър: „Молете се за мен“

Бийбър е попаднал в лапите на депресията и иска помощ от феновете си.

♦ Джъстин Бийбър написа супер откровено съобщение в Instagram, с което иска феновете и последователите му да знаят, че минава през много труден период.

♦ Миналият месец излязоха репортажи, според които Джъстин е „изморен“ и се лекува от депресия.

Макар Джъстин Бийбър да има милиони фенове и долари в банката, както и жена, която го обича, той пак минава през трудни моменти в живота си.

►►► Джъстин Бийбър по-нещастен от всякога

Според репортажи от миналия месец, певецът се лекува от депресия, но състоянието му няма нищо общо със съпругата му Хейли Болдуин. Причината е друга – Бийбс е измъчван от идеята на славата и по-точно факта, че фенове и камери го следват на всяка крачка. „Това често го разстройва и той чувства, че непрекъснато има хора, готови да му навредя“, коментира източник за състоянието на звездата.

Новините за страданията на Джъстин очевидно са верни, защото той открито разказа за тежките си моменти в Instagram съобщение.

►►► 11 по-малко известни симптома на депресията

Хора, просто исках да ви кажа какво се случва с мен и се надявам то да резонира с вас. Много страдам напоследък. Чувствам странно и отделен от света.... Винаги се справям с чувството и не се притеснявам сега, но исках да ви го кажа и да помоля да се молите за мен. Господ е верен и молитвите ви наистина помагат, благодаря.

Хубавото в случая е, че Джъстин вече е достатъчно зрял и знае как да излезе от дупката, в която е попаднал. Нуждае се само от малко подкрепа. С теб сме, Бийбс!