Джулия Фокс за връзката си с Кание: Още съм в шок

Това ли е мечтата на всяко момиче?

Това ли е мечтата на всяко момиче?

14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян – в галерията долу

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►►Носят се слухове: Кание Уест има връзка с мъж

Вече спокойно можем да потвърдим, че Кание Уест и Джулия Фокс се срещат. Двойката участва в съвместни снимки, а самата актриса написа лично за отношенията им в списание Interview Magazine.

„Срещнах Йе в Маями в навечерието на Нова година и това беше мигновена връзка. Толкова е весело да си до него. Той накараме мен и приятелите ми да се смеем, веселим и танцуваме. Усмихваме се цяла нощ. След това решихме да хапнем в Carbone, един от любимите ми ресторанти. В ресторанта Йе снима за мен цяла фотосесия, докато хората се хранеха. А след това ми беше подготвил изненада. Имам предвид, че все още съм в шок. Имахме цял хотелски апартамент, пълен с дрехи. Мечтата на всяко момиче. Не знам как е успял да направи всичко това, но истински ме изненада. Кой прави такива неща на втората среща? Не знам накъде отиват нещата, но ми харесва определено“, написа Джулия Фокс.

Кание и Джулия прекарват времето си заедно отскоро. Двамата посетиха мюзикъл на Бродуей. Бившата му жена Ким Кардашиян наскоро подаде официално молба за развод, но двамата се разделиха още през зимата. Имат четири деца: Норт, Чикаго, Сейнт и Псалм. В момента Ким се среща с актьора Пийт Дейвидсън.