Джулия Фокс: Кание е опасен за Пийт?

Нещата между Кание и Пийт наистина изглеждат сериозни, а Джулия Фокс разкрива дали рапърът може да се окаже наистина опасен.

Нещата между Кание и Пийт наистина изглеждат сериозни, а Джулия Фокс разкрива дали рапърът може да се окаже наистина опасен.

Горещо! Най-голите и секси кадри на Джулия Фокс на едно място​, виж в галерията долу:

Галерия: Горещо! Най-голите и секси кадри на Джулия Фокс...

Виж всички снимки

►►► Ким Кардашиян сподели първи снимки с Пийт

Сложните взаимоотношения между Кание и Пийт се заплитат още повече събощават западни медии. И ако Пийт се опитва да не говори в социалните мрежи открито, за сметка на това Кание често публикува провокации в своя личен Instagram. И както стана ясно - рапърът си плати затова, след като публикува непозволено съдържание и бе блокиран за 24 часа от Instagram.

Рапърът доста често си позволява да заплашва открито и публично Пийт. Все пак в един от новите си видео клиповете Уест буквално зарови Дейвидсън. Това действие зададе въпросите от страна на феновете наистина ли трябва да се тревожат за безопасността на Пйит? И бившата приятелка на Кание Уест, Джулия Фокс, отговаря: "Кание няма да нарани дори муха... Просто мисля, че това е неговият творчески израз. И аз винаги ще го подкрепям!“, казва тя пред TMZ.

„Знам, че е агресивно, но не мисля, че дори и да се стигне до среща помежду им, Кание би могъл да го нарани“.