Джордж Клуни бил в болница

Не заради коронавируса, а заради нова роля.

Не заради коронавируса, а заради нова роля.

►►►Джордж Клуни: „Брад Пит ме разиграваше“

Актьорът е бил хоспитализиран, защото отслабнал рязко заради поредното си участие във филм. Ето какво сподели той с пресата.

Джордж Клуни разказа през Mirror, че е влезнал в болница след като рязко свалил много килограми заради снимките за новия си филм. Четири дни преди началото на снимките на "Небето в полунощ" (The Midnight Sky) 59-годишният актьор е хоспитализиран заради силни стомашни болки.

Лекарите му поставят диагноза остър панкреатит. Причината? Клуни рязко отслабва с 13 килограма: „Престарах се със свалянето на килограми и просто не се грижех достатъчно за себе си. Бяха ми нужни няколко седмици, за да се излекувам. Тъй като аз съм и режисьор на лентата, не ми беше лесно. Всеки проект изисква огромно количество енергия“, сподели той.

Новият проект на Netflix "Небето в полунощ" разказва историята на учен астроном, оживял след глобална катастрофа. За ролята си Клуни трябвало да отслабне и да си пусне дълга брада. „Отгледах си дълга уродлива брада и на сина ми тя му хареса, защото той криеше в нея неща, за които аз не разбирах, докато не започнах да снимам“, пошегува се Клуни.