Джони Деп съди Амбър Хърд за насилие срещу него

Актьорът е подал жалба в съда и е изпратил 87 клипчета, доказващи насилие от страна на Хърд.

Актьорът е подал жалба в съда и е изпратил 87 клипчета, доказващи насилие от страна на Хърд.

Най-драматичните холивудски раздели в историята: припомни си ги от галерията със снимки долу

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

►►►Джони Деп е готов да продаде душата си на дявола

Две години след развода конфликтът между 32-годишната Амбър Хърд и 55-годишния Джони Деп продължава да се разгаря с пълна сила. Отначало Деп пусна иск в съда за клевета против бившата си съпруга, а наскоро реши да подкрепи жалбата си и с видеоматериал: клипчета, заснети с домашната камера за видеонаблюдение, в периода, в който двамата бяха заедно.

►►►Амбър Хърд: "Да обичаш и да даваш, е велико"

Джони предал 87 записа, доказващи, че Амбър е проявявала към него агресия, провокирала е скандали, а веднъж дори за малко да го лиши от пръст със счупена бутилка.

В документите също се казва, че Амбър често е боиждала Джони и го е удряла и ритала. Адвокатите на Деп предполагат, че Хърд се е опитала да изпревари нещата, като е подала пред Деп жалба с лъжливи показания за побой от негова страна.

„Госпожа Хърд е била наясно, че скалъпената лъжа ще проработи. В резултат на лъжливите обвинения срещу господин Деп тя се превърна в любимка на движението #MeToo, посланик на Американския съюз за граждански свободи...“, убедени са представителите на актьора.

►►►Какво е да си жертва на насилие според Амбър Хърд

Напомняме ти, че в началато на март Джони Деп подаде иск срещу бившата си съпруга – за 50 милиона долара. Актьорът иска да докаже, че обвиненията в домашно насилие, които Амбър предяви срещу него преди три години, са клевета и мистификация.

По-късно Джони заяви, че Хърд е започнала да му изневерява с Илън Мъск само месец след сватбата.

Амбър, която наскоро беше засечена на среща с режисьора Андрес Мускети, вече е отговорила на Джони Деп. Адвокатът на актрисата заяви, че с подобни действия Деп единствено унищожава сам себе си, а също така той го предупреди, че Амбър също няма да си мълчи и скоро ще разкрие нови подробности от скандалния им брак.

Видимо огънят скоро няма да стихне!