Джони Деп съден от бодигардите си

Джони Деп се оказва отново в центъра на съдебно дело. Кога ли карибският пират ще излезе от тунела?

Джони Деп се оказва отново в центъра на съдебно дело. Кога ли карибският пират ще излезе от тунела?

След делото си с Амбър Хърд и правните му проблеми с бившите му мениджъри, от които Джони иска 25 млн. долара за „лошо управление на богатството му“, сега звездата ще се изправи пред нова битка със старите си телохранители.

Според TMZ, това са Юджийн Ариола и Мигел Санчес, които подадоха жалба тази седмица срещу бившия си шеф, като искат най-сетне да съобщят за поведението на звездата. Те са били на служба при него от 2016 г. до януари 2018 г.

►►► Джони Деп продаде и последното си жилище

Причините за тяхното оплакване се обясняват от техния адвокат: „Те се намират в опасни и неприемливи ситуации от момента, в който Едуард Уайт, новият партньор на Джони Деп, пое юздите“. Двамата бодигардове трябваше да се справят с двете деца на актьора, да наблюдават антуража на звездата, да карат коли, където има алкохол и наркотици в големи количества. Много бързо двамата обясняват, че вече не защитават Джони Деп от света около него, а от самия него. Поведение, което решиха да не търпят повече от началото на 2018 г., защото „работната среда е станала токсична и опасна“.

Оплакването не спира до тук. Двамата телохранители също разкриват, че през последните две години не са били достатъчно добре платени и дори са били експлоатирани, нерегламентирано работно време, дори и без почивка за обяд. Понастоящем те претендират за обезщетение за вреди и лихви за неимуществени вреди и искат финансово обезщетение. Това е един казус, който трябва да се следи, отбелязват таблоидите.

Източник: бгнес