Джони Деп ще се жени за 20-годишна руска танцьорка

Джони Деп планира да се ожени за руската танцьорка.

  • Джони Деп планира да се ожени за руската танцьорка

  • ♦ Актьорът кара гостите в дома му да подписват декларация за конфиденциалност

  • Как изглеждат холивудските секссимволи днес: виж в галерията долу

Галерия: Как изглеждат холивудските секссимволи днес

Виж всички снимки

Не остана дълго в тайна коя е новата любов на Джони Деп. Медиите разкриха коя дама е грабнала сърцето на Карибския пират. Той прекарва цялото си свободно време с нея. А коя е тя? Щастливката е руската go-go танцьорка Полина Глен, която е на 20 години. Ако се вярва на информацията, отношенията на влюбените отиват към брак.

Вече се знае, че Полина живее в дома на Деп в Лос Анджелис. Но понеже актьорът не желае личният му живот да е на показ, карал всички гости да подписват декларации за конфиденциалност.

За младата любима на Джони Деп се знае също, че е родена в Санкт Петербург, а преди две години се мести да живее в САЩ, където продължава танцовата си кариера. С Деп Полина са запознава на парти в Лос Анджелис.

„Тя дори не знаеше кой е той, когато я приближи, за да се запознаят“, разказва информатор пред Daily Mail.

Деп беше видян с Полина още през миналата година в Москва и в Белград, но тогава името й още беше тайна за публиката.

„Полина сподели, че Деп иска да се оженят и планира да дойде в Русия, за да се запознае с родителите й“, разказва още източникът.

През 2011 г. Полина пише в LiveJournal, че се занимава с танци, но майка й не приветства това нейно увлечение. Момичето участва в танцови конкурси, а през 2015 г. основава в Санкт Петербург собствена танцова школа.

„Тя и много мила, грижовна и талантлива... Полина не е ловец на богати мъже. Мисля, че на Деп точно това му допадна, че не е комерсиална“, разказва още източникът на информацията.

Полина Глен е почти на възрастта на дъщерята на Джони Деп. Това е първата сериозна връзка на актьора след развода му с Амбър Хърд.