Джони Деп се връща към музиката

Холивудският актьор Джони Деп възнамерява да събере отново старата си рок банда "The Kids", след продължително насърчение от страна на годеницата му Амбър Хърд. Звездата от "Карибски пирати" изглежда ще остави настрана актьорската си...

Холивудският актьор Джони Деп възнамерява да събере отново старата си рок банда "The Kids", след продължително насърчение от страна на годеницата му Амбър Хърд.

Звездата от "Карибски пирати" изглежда ще остави настрана актьорската си кариера и ще се върне към старата си музикална страст, изоставена от него преди повече от 30г.

"Това е нещо, което той иска да направи от известно време. Той е рокер и след целия си успех в актьорската кариера, му се иска да направи същото и с музикалната", издава източник на британския в. "Сън".

"Това може да бъде шансът му да реализира фантазиите си, свързани с музиката, но той се притеснява, че критиците ще го поставят в трудна ситуация", добавят от ежедневника.

Говори се, че намеренията на Деп дори са свързани с турне и записването на цял самостоятелен албум на бандата, която малко преди да се раздели промени името си на "Six Gun Method".

Талантливият Джони не веднъж е обединявал музикалните си умения с големи звезди като Мерилин Менсън, Карли Саймон, Алис Купър и много други.

 

 

източник: бгнес

Етикети: Джони Деп