Джони Деп кръсти плаж на името на приятелката си

Актьорът забелязал, че залив на острова му Литъл Холс Понд Кей на картата прилича на бедрото на красивата актриса и решил да го кръсти Заливчето на Амбър.

Джони Деп кръсти плаж на частния си остров на Бахамите на името на приятелката си Амбър Хърд, съобщава британският таблоид "Сън".

Актьорът забелязал, че залив на острова му Литъл Холс Понд Кей на картата прилича на бедрото на красивата актриса и решил да го кръсти Заливчето на Амбър. "Джони знае какво е романтика, след като дълги години беше с французойката Ванеса Паради. Сега той прекарва известно време с Амбър на Бахамите и й подари собствен плаж като коледен подарък", разкри запознат източник.

В началото на декември Деп пръсна 16 милиона долара за нов дом, в който ще живее с Хърд. Имението се намира в Нешвил, щата Тенеси и двамата решили да го купят, след като се влюбили в него. "Купуването на тази къща е най-сигурният знак до момента за това колко сериозни са намеренията на Джони към Амбър. Тя винаги е мечтаела за ранчо. Те ще купят едно в Тексас, където е родена, но се влюбиха в имението в Нешвил веднага щом го видяха", разкри тогава запознат източник.

Етикети: Джони Деп