Джони Деп и Амбър Хaрд заедно и на големия екран

Двамата ще участват в трилъра "Лондонски поля".

Джони и Амбър се събират на големия екран. 50-годишният актьор и приятелката му ще участват задно в трилъра "Лондонски поля". Това е вторият им съвместен проект, преди това двамата играха във филма "Дневниците на едно пиянде".

 

Криминалната лента е базирана върху едноименния роман от на британския писател Мартин Еймис, известен със своите постмодерни, иронични игротескни текстове. Снимките  на филма започнаха през септември.

 

Във филма Били Боб Торнтън е неизлечимо болен, който среща в един бар медиумката Никола (Амбър Хард). Никола, която знае, че ще бъде убита преди рожденния си ден, започва връзка едновременно с трима различни мъже, сред които е и убиецът й.

 

Все още не се знае каква ще бъде ролята на Деп във филма, но според запознати звездата от "Карибски пирати" вече е заснел своите сцени.

 

За Джони и Амбър общият проект е още и страхотна възможност да прекарват повече време заедно. Двамата бяха забелязани миналата седмица на вечеря в Лондон, като това е първото им появяване заедно от юли насам. Пък и когато любимият човек е до теб, работата става по-приятна, нали?