Джони Деп е супер доволен. И има защо

Актьорът спечели важна победа в съда срещу Амбър Хърд.

Актьорът спечели важна победа в съда срещу Амбър Хърд.

Най-драматичните холивудски раздели в историята - в галерията долу

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

►►►Амбър Хърд за развода с Джони Деп: „Искам си живота обратно“

След като загуби дело срещу таблоида The Sun, който нарече 58-годишния Джони Деп „човекът, който бие жена си“, актьорът няма намерение да се отказва от личната си битка. Още през март актьорът от „Карибски пирати“ се обърна към съда, за да докаже, че 35-годишната му бивша съпруга Амбър Хърд е присвоила 7 милиона долара, които е получила от развода си през 2017 г. Тогава адвокатите на актьора спореха, че Хърд шикалкави, заявявайки, че тя е използвала тези пари, за да помогне на Американския съюз за граждански свободи, който подкрепя жените, и Детската болница в Лос Анджелис.


Наскоро обаче порталът Page Six съобщи, че актьорът е спечелил това дело срещу бившата си съпруга. И съдът в Ню Йорк нареди на Американския съюз за граждански свободи да разкрие информацията за реалните дарения на актрисата. Тази информация ще покаже дали Хърд е излъгала под клетва за даренията си.

Самият Джони Деп, може би за първи път от началото на съдебните битки с бившата си съпруга е истински доволен от решението на съда. Тази победа означава много за него, защото информацията за даренията на Хърд би могла да повлияе на изхода от делото за клевета срещу британската преса, което Деп загуби. В случай, че лъжите на Амбър бъдат разкрити, актьорът ще може да поиска преразглеждане на случая.

Не си забравила нали, че по време на едно от съдебните заседания на Деп срещу таблоида за клевета, където Амбър действаше като основен свидетел, актрисата заяви, че вече е направила първия превод по сметката на благотворителна организация. Представителите на Джони нарекоха думите на Хърд „пресметлива манипулативна лъжа“. По-късно адвокатите на Амбър потвърдиха, че подопечната им вече е извършила няколко транзакции, но все още не са успели да преведат цялата обещана сума от седем милиона долара.