Джоли изгаря всички мостове към Пит

Анджелина Джоли иска да се отърве от общия бизнес с Брад Пит.

Анджелина Джоли иска да се отърве от общия бизнес с Брад Пит.

Ослепителният стил на Анджелина Джоли​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Ослепителният стил на Анджелина Джоли

Виж всички снимки

►►► Анджелина Джоли: Брад ми пречи да работя

Делото за развода на Анджелина Джоли и Брад Пит продължава вече 5 години. Актьорите подадоха молби през април 2019 г., а наскоро съдът удовлетвори желанието на Пит за съвместно попечителство над децата, но финансовите дела на двойката все още не са решени. Западни медии съобщават, че Джоли е завела дело с молба съдът да й позволи да продаде дела си във френската винарна компания, която създадоха съвместно с бившия си съпруг, още преди да се оженят.

Адвокатът обаче твърди, че дяловете и правата върху компанията са равни между двамата и според закона „разводът е засегнал способността на страните да работят заедно като бизнес партньори“, така че Джоли продължава да обсъжда възможността да продаде дела си на Пит в продължение на две години, но тези разговори не завършват с с никаква развръзка. Затова Джоли намира нов начин и в момента разглежда и обмисля варианта да продаде дяла си на трета, независима страна.

Шато Миравал изглежда има както финансова, така и сантиментална стойност за двойката, като се има предвид, че звездната двойка се ожени точно там през 2014 г. Дали общият бизнес ще бъде последното нещо, което свързва Джоли и Пит и ще успее ли Анджи да се откъсне напълно?!