Джоли е минало: Сими Кадра е новото увлечение на Абел

Моделът и собственичка на козметичен бранд е приятелка на Кайли Дженър и Хейли Бийбър: ето какво научихме за новото момиче до The Weeknd.

Снимка: @simihaze

Моделът и собственичка на козметичен бранд е приятелка на Кайли Дженър и Хейли Бийбър: ето какво научихме за новото момиче до The Weeknd.

Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит, виж в галерията долу:

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

►►► Джоли повече не му е муза. The Weeknd излиза с друга

Да! Вече официално Сими е новото увлечение на звездата.

Преди няколко години The Weeknd се раздели с Бела Хадид. От този момент на певеца постоянно му се приписват различни романси. Имаше слухове, че има връзка с Анджелина Джоли, наскоро обаче TMZ публикува видео, в което The Weeknd се целува с модела и бивша приятелка на Бела Хадид, Сими Кадра.

Ето какво разбрахме за новата половинка на The Weeknd

Нека започнем с факта, че тя има сестра близначка Хейс, с която често се появява на светски събития. Момичетата са родени в Саудитска Арабия, известно време са живели във Великобритания, а след това се преместват в Америка. Баща им е влиятелен бизнесмен, а майка им е собственик на магазин The Art of Living в Рияд.

Сими Кадра е не само модел, но и диджей. Заедно със сестра си тя често води закрити холивудски партита. Момичетата имат и собствена марка козметика, наречена SimiHaze Beauty.

Между другото, Сими има много приятели от светските среди. Освен Бела Хадид, с която вече не общуват, момичето беше забелязано повече от веднъж в компанията на Хейли Бийбър, Кайли и Кендъл Дженър. Освен това тя е приятелка с много дизайнери. Khadra често се вижда на първия ред на седмиците на модата.