Джини Уизли от "Хари Потър" се омъжи

Звездата от "Хари Потър" Бони Райт, по-известна като Джини Уизли, каза "ДА" на половинката си.

Снимка: @thisisbwright

Звездата от "Хари Потър" Бони Райт, по-известна като Джини Уизли, каза "ДА" на половинката си.

Ето как изглеждат превъплъщенията на героите от Хари Потър, виж в галерията долу:

Галерия: Ето как изглеждат превъплъщенията на героите от Хари...

Виж всички снимки

►►► Героите от "Хари Потър" на едно място

Британската актриса Бони Райт, най-известна с ролята си на Джини Уизли в "Хари Потър", се омъжи за своя любим - Андрю Лококо.

"Вчера беше най-страхотният ден в живота ми. Благодаря на съпруга ми!" – написа актрисата в своя Instagram профил и показа годежен пръстен с голям син камък.

Актрисата все още не е публикувала официални кадри от големия ден, но приятелите на новото семейство успяха да зарадват феновете с няколко "откраднати момента", от които се вижда, че булката е имала два тоалета - на официалната част на церемонията е била с бяла рокля, а за самото тържество се е преоблякла в цветна рокля с ниско деколте и прав силует.

Снимка: Instagram

За Бони Райт това е първи брак. През 2011 г. тя беше сгодена за актьора Джейми Кембъл Бауър, който също участва в "Хари Потър", но сватбата така и не се осъществи. За първи път новата връзка на Бони стана известна през 2020 г., когато актрисата сподели снимки заедно с любимия си в Instagram.

Припомняме, че Райт сложи край на актьорската си кариера през 2015 г., за да се съсредоточи върху режисурата – тя е и основател на филмовата компания Bon-Bon-Lumière.